الاثنين، 2 يوليو 2012

Making easy tarts

First salty tarts with chese





I got the ready base of the tarts from sultan center and got me some feta cheese and 2areeah cheese and black olives and spicy morrican green olives
Then u heat abit the tarts or not heat them its up to u its already cooked and fill it with the cheese and garnish with the olives
The other time i made it mixing colorde bell pepper with the feta and filled it looking soo gormet.
لعيون قرائي الحبايب بكتب بالعربي بعد
شريت التارت المالح من مركز سلطان
وشريت جبنه أريش وجبنه فيتا وزيتون اسود مقصص وزيتون اخضر مغربي  وحطيت الاجبان في القاعدة اهو مطبوخ جاهز بس في ناس تقول محمش احسن بالفرن الطريقتين تنفع
وعشان افرق بين النوعين من الجبن احط الزيتون الغير
بالمرة الثانيه خلطت مع الجبن فليفله ملونه مقصص صغار حيل عطى شكل يشوق عالجبن





Now the sweet tart is not as easy as the cheese tart so lets start
By buying the base of the sweet tart
And mixing one packet of mascarpone cheese and one gaar one sweet milk nestle and one packet of freanch cream all together thats the filling and put it in the base of tarts as shown in the cream cone then garnish with all kinds of berries u have it will make it look good or u can make it with crushed flake or any kind of chocolate it will taste and look amazing ;)
التارت الخلو شوي اصعب من المالح
اخلط قوطي جبن ماسكربوني وقوطي قيمر كي دي دي وقوطي كريمه الحلو فرنسيه وقوطي حليب محلى نستله مع بعض
واحطه في قمه مال الكريمه عشان اصبه في قالب التارت الحلو
والتزيين يكون بكل انواع التوت والفراوله الموجود عندكم ووممكن اتحطون الفليك المكسر او اي نوع كاكاو ابدعو بالتزيين 
طريقه سهله وسريعه جدا انتقو الصخن المناسب اللي يبرز الاكله و
مابي غير تدعونلي اللي تسوونه وتدزونلي صور الفناتق اللي تسوونها






- Posted using BlogPress from my iPhone

هناك 4 تعليقات:

  1. سنعه اسم الله عليج
    تسلم ايدج

    ردحذف
  2. يسلم هالايدين ام السنع

    ردحذف
  3. تسلم ايدج،، عفوا شنو نوع الجبن والكريمه؟

    ردحذف
  4. تسلم ايدج..

    بسويه ان شاءالله امس دورت التارت بكارفور ماحصلته بشوفه بمركز سلطان وان شاءالله احصله..

    بالعافيه..

    ردحذف